Kućice iz bajki

Bajka

Kućice iz bajki

ZTR Kremenko je preduzetnička radnja koja posluje pod tim imenom od 1997 godine. To je porodična firma u kojoj rade dve generacije. Od 2011 godine bavimo se proizvodnjom Bajkovitih mobilnih termo kućica, našom inovativnom tehnologijom. 

Kremenko gradnja

ZTR Kremenko je preduzetnicka radnja koja posluje pod tim imenom od 1997 godine. To je porodicna firma u kojoj rade dve generacije. Od 2011 godine bavimo se proizvodnjom Bajkovitih mobilnih termo kucica, nasom inovativnom tehnologijom. Na sajmu inovacija 2014 godine TESLA FEST smo osvojili zlatnu plaketu za nacin gradnje a 2015 godine smo na istom sajmu osvojili zlatnu plaketu za dizajn. Vlasnicis smo patenta pod brojem: 59823 od 2016 godine.

Kontakt Radoslav Kremenovic 063 53 22 77,
Đurđinka Kremenovic 063 72 73 688 ,
Email: rock.selo.kremenko@gmail.com.

Bajkovite mobilne termo kucice pruzaju vam mogucnost nesvakidasnjeg dozivljaja. One su kombinacija inovacije, umetnosti, slobodnog stvaralastva, kreativnog izraza, beskonacnih mogucnosti i prakticne funkcionalnosti. Akcenat se stavlja kako na ukrasni karakter objekta tako i na upotrebnu vrednost objekta. Svaki objekat je unikatan. Svaki detalj na objektu je cista namera kreatora, koristimo slobodu momenta i sprovodimo je delo bez ogranicenja. Ove kucice su novina u odnosu na dosadasnje poznate nacine gradnje. One mogu da sluze za stanovanje (objekti na kopnu i na vodi katamarani) privrednu i reklamnu delatnost itd.

Objekte izgradjene nasom TERAZ (termo armirani zid) tehnologijom karakterise sledece: dopadljiv izgled (po zelji kupca), izuzetna termo i zvucna izolacija, lako odrzavanje i popravka, laka nadogradnja objekta, postojanost i cvrstina, dugorocan vek trajanja, energetska efikasnost, ekoloski aspekt (reciklaza), laka prenosivost objekta, bezbednost od elementarnih nepogoda (zemljotresi, klizista,udarivetra…) Prednosti u odnosu na klasican nacin gradnje: objekti se ne rasusuju, ne treba krovna konstrukcija (grede, crep…) prilikom zemljotresa apsorbuje vibracije i ne postoji mogucnost otpadanja betonskih teskih delova, cigle itd, objekti uvek zadrazavaju svoj oblik prilikom klizista, objekti se veoma brzo zagrevaju i hlade i rade na principu termo boce, mogucnost spajanja (modularna gradnja) vise objekata, sama tezina objekta (za 1/3 laksi od postojecih) jednostavan i lak prevoz kao i utovar i istovar jer poseduju male tockice zbog mobilnosti objekta i nije potrebna gradjevinska dozvola upravo zbog mobilnosti objekta.

Napomena: posedujemo sve ateste od materijala koji se koriste u procesu proizvodnje kao itehnicku dokumentaciju pod brojem: TN2020/20037 izradjenu u Sloveniji 2020 godine (upotrebna dozvola). Dokumentacija vazi za celokupnu teritoriju EU. Objekti su bezbedni za stanovanje.

Priče, legende i mitovi

Pozivamo vas na fantastično putovanje otkrića bajki, ostvarivanja dečijih snova – ovde, zajedno sa nama možete ispričati svoju priču koju ćemo mi preneti u stvarnost. Želimo da vas pozovemo da nam otkrijete bajku sa kojom ste maštali ili priču koja je samo vaša nikad napisana i nikad ispričana…ostvarićemo fantaziju i napraviti kućicu iz bajke samo za vas.

Život u bajci

Danas je sve moguće, pa i živeti u kućici koja izgleda poput one iz Ivice i Marice, kuće za princeze, u obliku školjke ili unutar drveta. Pogledajte neke od bajkovitih kućica.