Kućice iz bajki

Bajka

Kućice iz bajki

ZTR Kremenko je preduzetnička radnja koja posluje pod tim imenom od 1997 godine. To je porodična firma u kojoj rade dve generacije. Od 2011 godine bavimo se proizvodnjom Bajkovitih mobilnih termo kućica, našom inovativnom tehnologijom. 

Adresa

Međunarodni put 247
Čenej, Srbija

Email Address

rock.selo.kremenko@gmail.com

Telefon

063 532277

Radno vreme

Ponedeljak - petak 08h do 17h
Subota: 10h – 15h

Kontaktirajte nas

Kremenko gradnja

Korisnička podrška putem e-mail poruka je dostupna 0-24 sata. Slobodno nam se obratite porukom i očekujte brzi odgovor.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi sa našim uslugama, ili biste želeli da se konsultujete oko Vaših ideja i njihove realizacije, ne oklevajte da nas kontaktirate. To možete učiniti putem naših brojeva telefona, e-mail adrese ili popunjavanjem priložene kontakt forme.

Bajka

Priče, legende i mitovi

Pozivamo vas na fantastično putovanje otkrića bajki, ostvarivanja dečijih snova – ovde, zajedno sa nama možete ispričati svoju priču koju ćemo mi preneti u stvarnost. Želimo da vas pozovemo da nam otkrijete bajku sa kojom ste maštali ili priču koja je samo vaša nikad napisana i nikad ispričana…ostvarićemo fantaziju i napraviti kućicu iz bajke samo za vas.

Život u bajci

Danas je sve moguće, pa i živeti u kućici koja izgleda poput one iz Ivice i Marice, kuće za princeze, u obliku školjke ili unutar drveta. Pogledajte neke od bajkovitih kućica.